Raluca Turcan, la 149 de ani de la înființarea PNL: De la preluarea mandatului, toate investițiile au fost intensificate. Vom reface Vila Florica, o investiție de 4,4 milioane euro (VIDEO)

Raluca Turcan, la 149 de ani de la înființarea PNL: De la preluarea mandatului, toate investițiile au fost intensificate. Vom reface Vila Florica, o investiție de 4,4 milioane euro (VIDEO)
Foto: Facebook @ Raluca Turcan

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, spune că toate investițiile au fost intensificate și a anunțat că Vila Florica, „locul care a devenit muzeu datorită inițiativei colegilor liberali”, va fi refăcută în cadrul unei investiții de 4,4 milioane euro.

Raluca Turcan, declarații la 149 de ani de la înființarea PNL

Ministrul Culturii a reafirmat „crezul liberal și încrederea noastră în succesul României, în creativitatea românilor, în libertate individuală, proprietate privată, în democrație și în statul de drept”.

„Un înaintaș liberal, fondator al partidului nostru, spunea, «fără cultură și educație, o societate nu se poate dezvolta», și în calitate de ministru al Culturii liberal consider că cea mai onestă formă de manifestare a respectului față de moștenirea culturală este să investim în ea – și lucrul acesta îl facem. De la preluarea mandatului, toate investițiile au fost intensificate. Am demarat două programe noi, „Temelii culturale” pentru a reface mare parte din clădirile de patrimoniu din România, și de asemnea, un program de refacere a caselor memoriale și a gărilor de patrimoniu”, a declarat Raluca Turcan.

Raluca Turcan: Vom reface Vila Florica

„Aici, la Vila Florica, locul care a devenit muzeu datorită inițiativei colegilor liberali, pe care îi felicit și cărora le mulțumesc, vom reface această clădire, o investiție de 4,4 milioane de euro pentru care am finalizat studiul DALI și pentru care vom lansa licitația de proiect tehnic și execuție astfel încât anul acesta să începem lucrările la refacerea Vilei Florica”, a mai declarat ministrul Culturii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`