Raluca Turcan: "Domnul Dragnea, domnul Tăriceanu, guvernul Grindeanu, trebuie să înțeleagă că responsabilitatea este la ei și nu pot să se prefacă că nu au înțeles nimic" (VIDEO)

Publicat: 07 02. 2017, 15:07

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a criticat modul în care au ales parlamentarii de la putere să acționeze în momentul în care președintele Klaus Iohannis i-a criticat în Parlament pentru faptul că în loc să se ocupe de promisiunile din programul de guvernare cu care au câștigat alegeri, au ales în schimb să ia măsuri în favoarea celor care au probleme penale.

"Preşedintele Klaus Iohannis a exprimat în plenul Parlamentului aşteptarea a milioane de români: o guvernare pentru cei mulţi, nu pentru un grup de protejaţi politici. Este o solicitare firească. Oamenii au dat un vot ca un partid şi un guvern să se ocupe cu prioritate de problemele oamenilor.

Românii au dat votul pentru ca un partid și un guvern să se ocupe de interesul public. Din nefericire, mesajul pe care l-au transmis astăzi parlamentarii PSD a fost de lipsă de dorință de reconciliere pentru că nu poți să părăsești plenul Parlamentului, să huidui președintele României, să îți pregătești susținători care să îndemne la conflict. Asta înseamnă că de fapt nu se dorește rezolvarea acestei tensiuni.

Domnul Dragnea, domnul Tăriceanu, guvernul Grindeanu, trebuie să înțeleagă că responsabilitatea este la ei și nu pot să se prefacă că nu au înțeles nimic, că nu au nicio problemă. Tensiunea socială a fost generată de disprețul PSD și ALDE față de interesul public. Prin comportamentul de astăzi din Parlament demonstează încă o dată că nu au niciun fel de respect, nici pentru interesul public, nici pentru instituții statului român, nici pentru lege", a precizat Raluca Turcan după ședința de Parlament în care a vorbit Klaus Iohannis.

Raluca Turcan: "Domnul Dragnea, domnul Tăriceanu, guvernul Grindeanu, trebuie să înțeleagă că responsabilitatea este la ei și nu pot să se prefacă că nu au înțeles nimic"

#DIRECT_ONE_7dqvkc#