Raluca Turcan, despre intrarea lui Dacian Cioloș în PNL: Am avut o discuţie telefonică la cererea fostului premier (VIDEO)

Raluca Turcan, despre intrarea lui Dacian Cioloș în PNL: Am avut o discuţie telefonică la cererea fostului premier (VIDEO)

Subiectul intrării fostului premier Dacian Cioloș în Partidul Național Liberal a fost mult timp dezbătut în cercurile politici pe vremea când acesta se afla încă în fruntea executivului, liberalii curtându-l îndelung și chiar folosind imaginea acestuia în campania pentru alegerile parlamentare fiind propunerea partidului pentru a forma guvernul în cazul unui succes.

După înfrângerea PNL din alegeri însă acest subiect a dispărut, ba dimpotrivă numeroase voci din partid l-au criticat pe Dacian Cioloș pentru că nu s-a implicat activ în campanie și chiar l-au găsit pe acesta principal vinovat pentru rezultat.

Însă, subiectul nu a dispărut complet, ba mai mult Ludovic Orban i-a lansat, marți, o invitație de a se alătura liberalilor și chiar de a candida pentru o funcție de conducere la următorul Congres. (Detalli AICI).

Invitată la B1TV, președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit la rândul său despre o posibilă cooptare a fostului premier în rândurile liberalilor. Aceasta a declarat că deși mulți lideri membri îl critică pentru neimplicarea din campanie, Dacian Cioloș trebuie tratat ”cu mai mult respect şi seriozitate”.

”Un om care, aflat în fruntea Guvernului, a contribuit la creşterea calităţii în educaţie, la sprijinirea mediului de afaceri, la dezvoltarea agriculturii, un om care a avut şi părţi care putea fi explicate mai bine în Guvern, trebuie tratat cu mai mult respect şi seriozitate”, a afirmat Raluca Turcan.

Raluca Turcan, despre intrarea lui Dacian Cioloș în PNL: Am avut o discuţie telefonică la cererea fostului premier

#DIRECT_ONE_vasr46#

De asemenea, Raluca Turcan a dezvăluit că a avut și o discuție telefonică cu fostul premier la inițiativa acestuia și s-a discutat despre o posibilă întâlnire care ar putea avea loc dacă membrii PNL vor fi de acord cu această idee.

"Am avut o discuţie telefonică. Domnia sa m-a sunat şi mi-a spus că, în măsura în care membrii PNL ar considera binevenită întâlnirea cu domnia sa, să încercăm să realizăm o astfel de întâlnire. Eu am răspuns că voi discuta cu colegii în PNL şi, dacă vom organiza o întâlnire, aceea va fi una instituţională.

Deocamdată, nu avem o decizie luată împreună cu colegii din PNL de a face această întâlnire. Sunt convinsă că, dacă vom lua o decizie, vă anunţăm”, a precizat Raluca Turcan.

”Sunt unii care consideră că participarea domnului Cioloş în campania electorală putea fi mai puternică, sunt unii care solicită să ne uităm întâi în propria noastră curte şi să vedem dacă puteam face mai bine lucrurile în PNL, asta nu înseamnă că nu suntem oameni cu opinii libere şi nu înseamnă că, dacă luăm o decizie instituţională, n-o să o respectăm”, a mai afirmat liderul interimar al PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`