Radu Miruță (USR): „Politicul trebuie scos din școală, dar politicul trebuie să se îngrijească de finanțarea școlii” (VIDEO)

Radu Miruță (USR): Politicul trebuie scos din școală, dar politicul trebuie să se îngrijească de finanțarea școlii (VIDEO)
Foto: Facebook / Radu Miruță

Deputatul USR Radu Miruță a declarat în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, că politicul nu are ce căuta în școlile din România, dar trebuie să se preocupe de finanțarea școlilor:

„Sunt oameni care reprezintă populația, nu trebuie să meargă să facă politică. Eu cred că politicul trebuie scos din școală, dar politicul trebuie să se îngrijească ca școala să aibă finanțare.

Are legătură una cu alta. Premierul României este șeful acestui Guvern care poate transmite totuși elevilor care încep activitatea școlară astăzi un anumit îndemn, un anumit gând.

Este șeful Guvernului, nu este o chestiune ca și când azi a fost eclipsă, nu a fost eclipsă, a fost soare, nu a fost soare. Începe școala pentru toată țara asta și lumea așateaptă, dau niște bani în plus…”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`