Radu Miruță (USR): Mă înfricoșează posibilitatea ca Ciolacu să fie președintele României. E un om certat cu școala, dar prieten cu teroristul Omar Hayssam (VIDEO)

Radu Miruță (USR): Mă înfricoșează posibilitatea ca Ciolacu să fie președintele României. E un om certat cu școala, dar prieten cu teroristul Omar Hayssam (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Radu Miruță

Deputatul USR Radu Miruță s-a arătat de-a dreptul îngrozit de perspectiva ca Marcel Ciolacu, un om certat cu școala, dar prieten cu teroristul Omar Hayssam, spune el, să ajungă să reprezinte România în lume din postura de președinte.

În schimb, a spus Miruță, Elena Lasconi, candidata USR la prezidențiale, e omul cu bun simț de care România are nevoie în fruntea statului, dar pe care nu l-a avut niciodată.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, în contextul în care Marcel Ciolacu, liderul PSD, și-a anunțat oficial candidatura la prezidențiale.

Portretul lui Marcel Ciolacu, făcut de Radu Miruță

Întrebat dacă USR are ambiții de turul 2 la prezidențiale, Radu Miruță a răspuns: „Evident că toată lumea care candidează are ambiții, însă când vezi că lucrurile în jurul concurenței tale evoluează de un asemenea nivel, parcă începi să fii mai curajos (râde)”.

„Dl Ciolacu, care se vrea președintele României… Domnule, să nu uităm că mai suntem oameni în țara asta care n-am fost certați cu școala. Omul ăsta… Amintiți-vă poza cu el și teroristul Omar Hayssam. Președintele României, prieten cu-n terorist… Amintiți-vă faptul că pe omul ăsta mai mult l-a încurcat decât l-a ajutat școala. A făcut o facultate din asta obscură la bătrânețe, care la momentul respectiv nu era autorizată, Bacalaureatul după 30 de ani, gestionează un buget imens al României fără a avea vreo experiență economică mai mare decât șef de piață la Buzău, unde a obținut un spațiu de la primărie când el era viceprimar.

Să mă ierte Dumnezeu, dar mă înfricoșează posibilitatea ca omul ăsta să reprezinte România ca președinte, că țara asta nu-i compusă numai din combinatori, oameni cu facultăți din astea inexistente, numai oameni care s-au realizat că i-a ajutat partidul. Mai sunt în țara asta și oameni de bună credință, care încep să se sperie de posibilitatea ca Ciolacu să-i poată vreodată reprezenta”, a continuat deputatul USR.

Ce spune Miruță despre Lasconi

Radu Miruță s-a referit apoi și la Elena Lasconi, candidata USR la prezidențiale: „Elena Lasconi, dincolo de subiectivisul de care valid pot fi bănuit, e omul care poate pune capăt sistemului ticăloșit. Că e omul de bun simț pe care România nu l-a avut vreodată la președințai acestei țări. A avut șmecherași, vagabonței, inexistenți în ultimii 7 ani și acum îl vrea pe Ciolacu, care e tabloul antișcoală în România”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:00 - Niciun avion nu aterizează sau decolează pe aeroportul Charleroi din Belgia, din cauza unei greve a angajaților care reclamă volumul de muncă prea mare
11:53 - Adrian Veștea: 98,4% dintre unitățile administrative din România beneficiază de Programul Anghel Saligny. Se adresează tuturor comunităților, indiferent de culoarea lor politică (VIDEO)
11:27 - Statuia reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii a produs hohote de râs și indignare, după ce un critic a spus că seamănă mai mult cu doamna Doubtfire, personajul lui Robin Williams
11:24 - Radu Oprea, despre tensiunile cu PNL pe tema pensiilor militare: De ce n-a făcut nimic Nicolae Ciucă atâta timp cât a fost premier? (VIDEO)
11:05 - Nicușor Dan l-a invitat pe Marcel Ciolacu „la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București”: „Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic”
10:52 - Jon Bon Jovi a salvat o femeie care dădea se arunce de pe un pod din Nashville
10:33 - Protest al nevăzătorilor împotriva legii pensiilor, pe 19 septembrie. Florentin Rădulescu: Lucrurile nu se mișcă în ritmul în care ne dorim. Vom veni la București în număr mare (VIDEO)
10:32 - Consumismul și criza climatică amenință un viitor echitabil pentru umanitate, spune un raport
10:11 - Amnistia fiscală pentru persoane fizice. Ce datorii se șterg și în ce condiții
10:10 - Control judiciar pentru 6 minori care au furat o mașină și au condus-o prin Ploiești, provocând un accident