Radu Miruță (USR): De boală te mai vindeci, dar de PSD nu te cureți nici dacă te plimbi pe la NATO. Toată viața politică și profesională a lui Mircea Geoană a stat sub pixul PSD (VIDEO)

Radu Miruță (USR): De boală te mai vindeci, dar de PSD nu te cureți nici dacă te plimbi pe la NATO. Toată viața politică și profesională a lui Mircea Geoană a stat sub pixul PSD (VIDEO)
Sursa foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR, Radu Miruță, a vorbit în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, despre candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale.

Miruță a spus, cu referire la Geoană, că „de boală te mai vindeci, dar de PSD nu te cureți nici dacă te plimbi pe la NATO”.

„Mi se pare deranjant si periculos pentru atributul unui om care vrea să fie președintele acestei țări”

Deputatul a afirmat că este inacceptabil ca cineva să nege legăturile cu PSD, având în vedere că întreaga carieră politică a unor persoane a fost influențată de acest partid. Miruță consideră că a încerca să ignori acest trecut, este o formă de negare a realității și o lipsă de asumare.

“De boală te mai vindeci de multe ori, dar de PSD nu te cureți nici dacă te plimbi pe la NATO. Mie, în schimb, mi se pare foarte deranjant, așa, încercând să mă exclud din categoria de politicieni, încercând să fiu obiectiv, faptul că un om încearcă să-și nege trecutul. Domnule, fii un om asumat, fii bărbat, a fost o perioadă, o regreți, ai făcut rău țării fiind de acolo, dar nu poți să negi într-atât de evident o chestiune arhicunoscută. Nu e ca și cum spune ca a chiulit într-o zi de la ora de biologie, că noi mai știm, nu mai știm, o fi chiulit, n-o fi chiulit, dar președinte PSD, președinte Senat din partea PSD, ambasador numit de PSD … toată viața politică a domnului Geoană și toată viața profesională a domnului Geoană a stat sub pixul PSD.

Având în vedere lucrul ăsta, tu să vii în a doua parte a vieții, să spui că n-a existat PSD, că ți-e jenă să vorbești despre asta și să eviți într-un mod atât de ridicol, mie mi se pare deranjant si periculos pentru atributul unui om care vrea să fie președintele acestei țări”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:51 - Victor Negrescu, despre numirea Roxanei Mînzatu vicepreședinte al Comisiei Europene: „Premierul României a înregistrat un succes pentru că a negociat acest portofoliu” (VIDEO)
10:47 - Un american a fost uimit de un oraș din România. Cum au reacționat internauții
10:40 - Klaus Iohannis: Suntem martorii unei redimensionări a polilor de putere / România nu poate pretinde un loc de frunte pe scena externă fără o administrare transparentă și eficientă a resurselor sale interne (VIDEO)
10:36 - Fitch, atenționare către țara noastră: Deficitul bugetar ridicat provoacă presiuni negative asupra ratingului României
10:29 - Ce pact a făcut Kate cu frații săi înainte de logodna regală. Relația dintre ei este foarte puternică
10:22 - „I-a distrus viața Simonei Halep!” / Acuzații grave lansate după lovitura anului în tenis
10:22 - Avocații americani implicați în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică au publicat fără scrupule date personale secrete ale sportivelor din România
10:21 - Un fost campion mondial și european a fost suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice: „Dumnezeu este numărul 1 pentru mine și asta nu se va schimba”
10:05 - Cine a fost în spatele exploziei de pagere care a ucis nouă persoane și a rănit în jur de 2.800 în Liban. Cum a fost pregătit atacul
09:52 - Restricţii de circulaţie în Ungaria din cauza inundațiilor / Se aşteaptă creşterea semificativă a debitului apelor Dunării