Radu Miruță (USR), critici la adresa lui Sebastian Burduja: „Singura lui realizare a fost că a prezentat un robot care a fost scos din priză”

Radu Miruță (USR), critici la adresa lui Sebastian Burduja: Singura lui realizare a fost că a prezentat un robot care a fost scos din priză
Foto: Facebook / Radu Miruță

Deputatul USR Radu Miruță a lansat critici dure în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, la adresa candidatului PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja.

Radu Miruță, despre candidatura lui Sebastian Burduja

Despre acesta Radu Miruță a precizat că nu s-a remarcat prin nicio realziare la cele două ministere pe care le-a gestionat: Ministerul Digitalizării și cel al Energiei. De asemenea, potrivit deputatului USR, lipsa de experiență a lui Burduja nu îl recomandă pentru portofoliul d eprimar general.

“Eu ca inginer software, pe domnul Burduja l-am măsurat când era la Digitalizare și am realizat că singura lui realizare a fost că a prezentat un robot care a fost scos din priză.

La Energie nu are nici în clin, nici în mânecă cu subiectul. Măsoară energia în waţi în toate discursurile dumnealui. Râde și liniorul care leagă firele dumnealui”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`