Radu Miruță: Singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi (VIDEO)

Publicat: 27 10. 2024, 22:56
Foto: Facebook / Radu Miruță

Deputatul USR Radu Miruță a vorbit despre alegerile prezidențiale, duminică, la Special B1 cu Gabriela Mihai, și s-a arătat de părere că „singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi”.

Radu Miruță (USR), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

„Fiecare dintre noi putem spune despre cel pe care îl susținem absolut orice, dar mie nu mi se pare că asta e diferențiator. Diferențiator între candidați este ce a făcut omul până acum, pentru că ce va face este ceea ce spunem noi că va face și putem fi subiectivi”, a spus deputatul USR.

„Uitându-mă și ascultându-l pe domnul de la PNL, eu nu pot să înțeleg, și vă recunosc, nu pot să înțeleg cum s-a putut valida politic domnul Ciucă sub aripa PSD. În România, la alegerile prezidențiale, românii răspund la o singură întrebare, împotriva PSD sau pentru PSD? Împotriva PSD domnul Ciucă nu poate fi vreodată considerat a fi și de asta stă și foarte jos. Împotriva PSD domnul Geoană nu poate fi considerat a fi vreodată, pentru că întreaga carieră a dumnealui, direct sau indirect, a avut legătură cu pârghia PSD pentru obținerea poziției în care spune că s-a profilat politic”, a continuat Radu Miruță.

Radu Miruță: Elena Lasconi, singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD

„Singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi. Este un diferențiator care pe mine mă încântă. Eu vin din județul Gorj, unde populația este ținută în captivitate de 30 de ani de un pesedist care a sufocat tot. Eu, ca persoană, ca interes personal, mă implic pentru ca județul să schimbe asta și sunt foarte încântat că Elena Lasconi, candidatul pe care eu îl susțin, se diferențiază în principal de toți ceilalți cu acest mesaj credibil anti-PSD”, a mai declarat deputatul USR Radu Miruță.