Radu Miruță: Realitatea că un vot pentru PNL este un vot pentru PSD la Târgu Jiu s-a întâmplat acum patru ani. Aici există un singur partid, PSD, și o mini-echipă cu care face afaceri din bani publici, PNL (VIDEO)

Publicat: 07 06. 2024, 10:30
Foto: Facebook / Radu Miruță

Realitatea că un vot pentru PNL este un vot pentru PSD la Târgu Jiu s-a întâmplat acum patru ani, a declarat deputatul USR Radu Miruță, vineri, în încheierea campaniei electorale.

Radu Miruță (USR), la Târgu Jiu: Aici există un singur partid, PSD, și o mini-echipă cu care face afaceri din bani publici, PNL

Radu Miruță i-a mulțumit președintelui PMP, Eugen Tomac, că a ales Târgu Jiu pentru încheierea campaniei electorale.

„Vă mulțumesc, domnule președinte, vă mulțumesc pentru că ați ales ca finalul campaniei electorale să fie la Târgu Jiu. Este un semn extraordinar de relevant pentru acest județ că oamenii au început să se ridice împotriva celor care ne-au fost puse în față de 30 de ani. Realitatea că un vot pentru PNL este un vot pentru PSD la Târgu Jiu s-a întâmplat acum patru ani. Acum patru ani eram îndemnați să votăm util cu Partidul Național Liberal ca fiind singura variantă să scape orașul de PSD”, a declarat Radu Miruță.

„Ce vedem astăzi este că acel candidat, care ne-a înșelat așteptările, este astăzi candidat fix pe lista Partidului Social Democrat. Ne-a furat încrederea, ne-a furat așteptările, ne-a furat patru ani în care acest oraș putea fi dezvoltat. Aici nu există PSD și PNL. Aici există un singur partid, care se numește Partidul Social Democrat, și există o mini-echipă cu care Partidul Social Democrat face afaceri din bani publici. Acea mini-echipă se numește Partidul Național Liberal, acum vizibil o anexă a Partidului Social Democrat”, a adăugat deputatul USR.