Radu Miruță: PSD spune că face un deranj pentru că trebuie să dezvoltăm infrastructura rutieră. Problema e că noi în România rămânem doar cu deranjul, noi doar prima parte a frazei o pățim tot timpul (VIDEO)

Publicat: 08 07. 2024, 18:59
Actualizat: 08 07. 2024, 19:00
Foto: Facebook / Radu Miruță

Deputatul USR Radu Miruță a vorbit despre restricțiile de circulație de pe Valea Oltului, luni, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și a afirmat ironic că „problema e că noi în România rămânem doar cu deranjul”, dar „nu mai vedem dezvoltare deloc”.

Radu Miruță (USR), pe B1 TV, despre restricționarea circulației pe Valea Oltului

„Știți ce mi se pare mie așa inconsecvent din punctajul acesta al PSD? Că ei vin cu o chestie, «domne`, facem un deranj pentru că trebuie să dezvoltăm infrastructura asta rutieră». Domne`, problema e că noi în România rămânem doar cu deranjul, că noi doar prima parte a frazei o pățim tot timpul, noi nu mai vedem dezvoltare deloc, și deranjul acesta se suprapune în momente imposibile”, a declarat deputatul USR.

„Spuneați dumneavoastră mai devreme, calea aerului e gata, e subterană acum. Maritim n-am avut că au vândut alții flota și alții au încuviințat, și urmașii lor sunt acum în Parlament. Povestea cu autostrăzile de când a venit domnul Grindeanu se străduiește comunicațional să spună că face câte ceva, dar unde e făcutul ăla? Că nu prea vedem pe nicăieri”, a adăugat el.

„Și, atenție, pentru povestea asta cu Valea Oltului, știți, nu se lucrează la autostradă, se defrișează ceva pentru niște studii. Unde este consecința deranjului? Pentru că ar ține treaba, «domne`, toată țara asta este un șantier pentru că în două luni de zile, după ce am înghițit praful, vedem asfaltul acela negru cu marcajul acela alb». Noi nu vedem treaba asta, nu o vedem absolut deloc”, a continuat Radu Miruță.