Radu Miruță: PSD-iștii și PNL-iștii tot spun ce n-au putut face din cauza USR, care a fost 8 luni la guvernare, dar ei au fost de 3 ori mai mult la putere în ultimii ani și nimic n-au făcut (VIDEO)

Radu Miruță: PSD-iștii și PNL-iștii tot spun ce n-au putut face din cauza USR, care a fost 8 luni la guvernare, dar ei au fost de 3 ori mai mult la putere în ultimii ani și nimic n-au făcut (VIDEO)
Sursa foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR Radu Miruță a reproșat celor două mari partide de la guvernare că n-au făcut nimic pentru România, deși sunt la putere deja de aproape 3 ani. El a criticat coaliția PSD-PNL și pentru modul în care a făcut nominalizarea de comisar european din partea României.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, în contextul în care premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că noua propunere de comisar a României e social-democrata Roxana Mînzatu. Ea e noua variantă după ce propunerea inițială, social-democratul Victor Negrescu, a picat deoarece președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a insistat că vrea și femei printre nominalizați.

Criticile lui Radu Miruță pentru PSD și PNL

Fiind în dialog cu deputatul PSD Marian Rasaliu, Radu Miruță a afirmat: „Eu în toate emisiunile la care particip vă aud pe dvs și pe cei de la PNL spunând ce n-ați putut face în România din cauza USR, care a fost 8 luni (la guvernare). Doar dvs în formula asta, de PSD-PNL, ați fost de 3 ori mai mult la guvernare în ultimii 3 ani și n-ați reușit să faceți nimic”.

„PSD nu reușește să depășească un prag de amatorism. L-am auzit pe Ciolacu umflându-se în pene că nu se pune problema să nu-și trimită acolo omul pe care-l vrea, adică pe dl Negrescu. Eu târziu am aflat, și-mi pare rău că am ratat asta, că dl Negrescu a mai fost o dată refuzat acum 5 ani tot de Ursula von der Leyen, adică pică clasa repetentul și tu te duci tot cu ăla la toamnă”, a afirmat apoi deputatul USR.

Radu Miruță a ironizat și PNL-ul: „Îl aud pe dl Bîlcea de la PNL că e deranjat că a trecut PSD-ul călare peste ei și nici nu i-a întrebat dacă au și ei sau nu o propunere. E o chestiune de umilință pentru PNL”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`