Radu Miruță: PNL-iștilor le fuge pământul de sub picioare, li se apropie nota de plată. Polul de dreapta, cu USR, PMP și Forța Dreptei, reprezintă de fapt liberalismul actualmente în România (VIDEO)

Radu Miruță: PNL-iștilor le fuge pământul de sub picioare, li se apropie nota de plată. Polul de dreapta, cu USR, PMP și Forța Dreptei, reprezintă de fapt liberalismul actualmente în România (VIDEO)
Foto: Facebook / Radu Miruță

Polul de dreapta, cu USR, PMP și Forța Dreptei, reprezintă de fapt liberalismul actualmente în România, a declarat deputatul USR Radu Miruță, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Radu Miruță (USR), pe B1 TV: PNL-iștilor le fuge pământul de sub picioare, li se apropie nota de plată

Întrebat despre discuțiile privind viitorul politic al lui Klaus Iohannis, Radu Miruță a afirmat ironic: „Vise de liberali cărora le fuge pământul de sub picioare. Liberalii au ajuns în etapa în care se încurajează la nivel psihologic așa, pentru că după ce au făcut haos în țara asta ei știu foarte bine că li se apropie nota de plată”.

„Primarii le-au plecat la PSD, consilieri locali bat pe la ușa USR și e bine că bat, că își dau seama și ei că nu mai au niciun scenariu în Partidul Național Liberal și că polul acesta de dreapta, cu PMP și cu Forța Dreptei, reprezintă de fapt liberalismul actualmente în România, și atunci încearcă să se încurajeze, să le mai țină așa câte o injecție, de pe o zi pe alta, măcar la nivel psihologic”, a adăugat deputatul USR.

„Liberalii nu vin decât cu povești”

„Dumneavoastră sau cineva dintre cei care ne urmăresc își imaginează că la nivel de Uniune Europeană sunt oamenii aceia interesați să călărească un cal mort? Domnul Iohannis nu s-a manifestat în nicio interacțiune internațională pe care a avut-o – și atunci în baza căror valențe ar fi cineva interesat să îi dea un post pentru a-l lua în echipă? Că, totuși, trebuie să vii cu niște voturi în spate, trebuie să vii cu o susținere politică la tine în țară”, a continuat el.

„Liberalii nu vin decât cu povești. Dacă s-ar traduce în limba română poveștile de pe holurile Parlamentului European, parlamentarii și liderii PNL nici n-ar mai ieși la televizor, și atunci sigur că e datoria conducerii PNL să își încurajeze activul de partid, sperând că în lipsă de ceva concret ține încurajarea asta și timp de două ore, că după două ore se prind și liberalii… PNL-iștii, că liberali nu mai sunt, se prind și ei că povestea asta nu e consistentă. Vine nota de plată”, a mai spus Radu Miruță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`