Radu Miruță: Pare că există o relație de simbioză între PSD și AUR, o relație reciproc avantajoasă (VIDEO)

Publicat: 18 10. 2024, 18:48
Sursa foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR Radu Miruță a declarat vineri, în emisiunea Bună, România că există o relație de simbioză între PSD și AUR. Potrivit acestuia, Marcel Ciolacu are toate șansele să ajungă președintele României dacă se va confrunta în turul doi al prezidențialelor cu George Simion.

Radu Miruță mai acuză PSD că pregătește după alegeri o guvernare cu sprijinul din Parlament al AUR:

“Eu cred, ca inginer, în orice schimbare de acțiune. Până acum, într-adevăr, rar îi dau dreptate domnului Geoană, AUR-ul erau ăia răi din Parlamentul României și pentru cei de la PSD, acuma pare că există o relație de simbioză între PSD și AUR, o relație reciproc avantajoasă, cu avantaje diferite.

Pe Ciolacu îl interesează să arate că PSD a luat președinția României, a pus stăpânire pe toate instituțiile din România și o să fie mai rău ca pe vremea lui Dragnea. Și asta se poate întâmpla cu șanse mari doar dacă George Simion intră în turul doi.

Pe de altă parte, țelul lui Simion este să intre în turul doi, datorită acestui fapt să adune mai multe voturi la alegerile parlamentare, unde după aceea să facă un Guvern cu cei de la PSD. Până acum în Parlamrntul României, AUR era hulit de toate partidele politice, acum brusc fratele cel mare al celor de la AUR a devenit PSD. Cred că este foarte important și cum încearcă să ne păcălească în țara asta diverși actori politici”.