Radu Miruță: Nicușor Dan nu poate fi dezlipit de USR / Rareș Bogdan mai mult decât un gogoșar din ăsta gonflat artificial, pe care nu îl mai ia nimeni în calcul, nu reprezintă nimic / Ciucă nu are un mesaj credibil anti-PSD (VIDEO)

Radu Miruță: Nicușor Dan nu poate fi dezlipit de USR / Rareș Bogdan mai mult decât un gogoșar din ăsta gonflat artificial, pe care nu îl mai ia nimeni în calcul, nu reprezintă nimic / Ciucă nu are un mesaj credibil anti-PSD (VIDEO)
Foto: Facebook / Radu Miruță

Deputatul USR Radu Miruță a comentat imaginile de la oficializarea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale, duminică, la Special B1 cu Eli Roman, și l-a acuzat pe liderul PNL că „nu are un mesaj credibil anti-PSD”.

Radu Miruță (USR), pe B1 TV: Nicușor Dan nu poate fi dezlipit de USR

Întrebat despre prezența primarului general al Capitalei la evenimentul PNL de duminică, deputatul USR a răspuns: „Așa cum l-am văzut la lansarea candidaturilor la parlamentare la București pentru USR, așa cum l-am văzut spunând că se regăsesc foarte multe dintre proiectele USR în agenda dumnealui, înainte spunând că îi va susține pe cei care își regăsesc proiectele cu dumnealui, Nicușor Dan poate fi lipit și dezlipit de multe partide, dar nu poate fi dezlipit de USR”

Ce a spus despre liberali

Deputatul USR susține că „Rareș Bogdan mai mult decât un gogoșar din ăsta gonflat artificial, pe care nu îl mai ia nimeni în calcul, nu reprezintă nimic”, iar „domnul Boc, din păcate, pentru domina sa, era să ia bătaie la Cluj de la un independent”.

„Cu domnul Ciucă la cârma Partidului Național Liberal, Partidul Național Liberal este pătat de PSD, și nu va putea să scoată domnul Ciucă pata asta din campania la prezidențiale oricât de mult s-ar strădui și Rareș Bogdan cu batistele, și toată campania, și toată strategia PNL. Pentru că domnul Ciucă a stat la guvernare cu domnul Ciolacu, și domnul Ciucă a luat măsuri împotriva liberalilor din România, la comanda domnului Ciolacu. Domnul Ciucă nu are un mesaj credibil anti-PSD. Poate inventa acum un dușman în Partidul Social Democrat, dar să mă ierte Dumnezeu! Cine îl poate percepe că e dușman cât timp mâine dimineață se văd împreună în ședință de Guvern? Se văd împreună în ședință de coaliție”, a continuat Radu Miruță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)
21:46 - Care este orașul cu cel mai lung nume din lume? Este o destinație cunoscută și a ajuns și în Cartea Recordurilor