Radu Miruță, despre prăbușirea internatului din Odorheiul Secuiesc: „România nu e bine deloc și nu o să fie niciodată bine cât timp educația nu reprezintă nimic”

Radu Miruță, despre prăbușirea internatului din Odorheiul Secuiesc: România nu e bine deloc și nu o să fie niciodată bine cât timp educația nu reprezintă nimic
Foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR Radu Miruță a comentat într-o intervenție pentru emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, prăbușirea unui internat din Odorheiul Secuiesc. Acesta a precizat că „România nu e bine deloc și nu o să fie niciodată bine cât timp educația nu reprezintă nimic”.

„Un cămin s-a prăbușit peste elevi în momentul în care se dezbătea în Parlament moțiunea împotriva ministrului Educației. Dincolo de activitatea asta politică în care acum noi în opoziție sancționăm niște lucruri de bun simț, în România reală se întâmplă lucruri.

Dincolo de faptul că vorbește USR sau că nu vorbește, dincolo de faptul că PSD își ascunde incompetența, dincolo de faptul că președintele României ne-a promis o Românie educată și după 9 ani vedem cam cât de educată este România asta, în România lucrurile stagnează, lucrurile se agravează.

Ce așteptare să ai, tu ca român, care plătești taxele în fiecare an, în fiecare lună, ce așteptare să ai cel care își învață copilul că a te duce la școală este singurul lucru care nu-i mai poate fi furat după ce învață dacă România, la propriu se prăbușește cu tavanul peste copiii care se duc la școală. E atât de bolnavă țara asta încât indiferent de putere saud e opoziție ar trebui să nu uităm mai apăsat înspre ce nu merge în zona de educație”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`