Radu Miruță, despre lansarea candidaturii lui Marcel Ciolacu: Discuta de parcă PSD ar fi fost în opoziție în ultimii 30 de și ceva de ani (VIDEO)

Publicat: 21 10. 2024, 11:32
Sursa foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR Radu Miruță a comentat candidatura lui Marcel Ciolacu la prezidențiale, luni, la Știrile B1 TV prezentate de Irina Petraru, și s-a arătat de părere că „e un spectacol ridicol ca oamenii care au condus țara vreo 20 și ceva de ani din ultimii 30 să ne vorbească acum despre cum ar trebui să arate România”.

Radu Miruță (USR), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

„Poporul va avea dreptate întotdeauna și vom vedea care este dreptatea asta. USR l-a susținut pe Nicușor Dan la fiecare candidatură de alegeri în ultimii 12 ani (…), deci ideea că USR poate fi considerat detașat de Nicușor Dan este o teamă a celor din competiția asta internă. În București, nu uitați că sunt vreun milion și ceva de voturi, iar un procent bun în București înseamnă o diluare puterii PSD în țară”, a declarat Radu Miruță.

„Certitudinea cu privire la faptul că PSD are candidatul în turul 2 este una fără echivoc. Problema PSD este, de 20 de ani, că rămâne înfundat în turul 2, pentru că România are de ales în turul 2 pro-PSD sau anti-PSD, dar la întrebarea asta PSD întotdeauna a pierdut. PSD se bucură acum ca în intervalul ăla de gardă în care până când ajungi în turul 2 te lauzi și tu cu ce știi sigur că se va întâmpla, și anume că candidatul său va fi în turul 2, dar asta nu e o noutate”, a adăugat deputatul USR.

Radu Miruță: Discuta Ciolacu ieri de parcă PSD și domnul Ciolacu ar fi fost în opoziție în ultimii 30 de și ceva de ani

„Indiferent de propaganda asta pe care încearcă să o propage așa, forțat, cei de la Partidul Social Democrat, m-am uitat și eu, că sunt implicat în politică, la lansarea candidaturii și la programul pe care PSD și domnul Ciolacu l-au anunțat ieri. Discuta Ciolacu ieri de parcă PSD și domnul Ciolacu ar fi fost în opoziție în ultimii 30 de și ceva de ani. E un spectacol ridicol ca oamenii care au condus țara vreo 20 și ceva de ani din ultimii 30 să ne vorbească acum despre cum ar trebui să arate România, ei fiind cei care au avut toată puterea în țara asta să o facă cum spun că o vor face de acum înainte aceiași oameni. Nu ține treaba asta”, a continuat Radu Miruță.