Radu Miruță, despre comasarea alegerilor: Țara asta este blocată de incapacitatea acestui Guvern de a lua niște decizii (VIDEO)

Radu Miruță, despre comasarea alegerilor: Țara asta este blocată de incapacitatea acestui Guvern de a lua niște decizii (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Radu Miruţă

Deputatul USR, Radu Miruță, a comentat subiectul referitor la comasarea alegerilor, în emisiunea Bună, România, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV.

„De doi ani  n-au reușit să guverneze țara asta într-un mod în care să nu le fie rușine să iasă pe stradă”

„Niște oameni de bună credință, dacă ar fi fost în Guvernul ăsta, s-ar fi chinuit să facă treabă în țara asta până în ultimele 10 secunde înainte de a merge la vot. După care s-ar fi dus cu pieptul deschis și ar fi luat voturile în consecința guvernării pe care au avut-o. Fiindcă de 2 ani de zile n-au reușit să guverneze țara asta într-un mod în care să nu le fie rușine să iasă pe stradă, în campanie, își dau seama de această situație și încearcă să jongleze cu datele din calendar. Hai să suprapunem, hai să aducem mai devreme”, a spus deputatul.

„Țara asta este blocată de incapacitatea acestui Guvern de a lua niște decizii”

„Eu cred că ar fi foarte încântați dacă ar putea să dea un decret președintele Iohannis prin care să spună ‘nu mai facem alegeri deloc, luați pohta ce-ați pohtit, rămâneți la guvernare și unii, și ceilalți, fără să vă mai măsoare lumea cu nimic’, pentru că despre asta este vorba. Timp de 2 săptămâni în care ei au ținut spațiul public ocupat doar cu subiectul pro-comasare, în România n-am văzut că au scăzut prețurile, n-am văzut că au picat mai puține tavane pe școli, n-am văzut că au scăzut inflația, ba dimpotrivă, văd că a început să se înfrâneze economia, n-am văzut că s-a rezolvat problema de la energie.

Țara asta este blocată de incapacitatea acestui Guvern de a lua niște decizii”, a mai adăgat Miruță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`