Radu Mihaiu: Faptul că un primar de sector autorizează lucrare de infrastructură mare în sine este ilegal (VIDEO)

Radu Mihaiu: Faptul că un primar de sector autorizează lucrare de infrastructură mare în sine este ilegal (VIDEO)
Sursa foto: Radu Mihaiu / Facebook

Orice lucrare de infrastructură mare se autorizează la Primăria Capitalei, a declarat Radu Mihaiu (USR), primarul în exercițiu al Sectorului 2, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, în contextul tensiunilor referitoare la planșeul Unirii.

Radu Mihaiu (USR), pe B1 TV: Faptul că un primar de sector autorizează lucrare de infrastructură mare în sine este ilegal

„În primul rând, orice lucrare de infrastructură mare se autorizează la Primăria Capitalei, asta este foarte clar. Faptul că un primar de sector autorizează lucrare de infrastructură mare în sine este ilegal, indiferent unde este intabulat sau nu”, a declarat Radu Mihaiu.

„În al doilea rând, domnul prefect știe că pe vremea lui, când era primar la Sectorul 2, știe că a încercat să facă lucrări la suprafața stației de metrou și Prefectura de vremea aia i-a atacat dispoziția pe motiv că nu are atribuții să facă acest lucru, ca primărie de sector, și că îi trebuie protocol pentru chestia asta. Acum se găsește dumnealui să atace dispoziția domnului primar general”, a declarat primarul în exercițiu al Sectorului 2.

Radu Mihaiu: Este o luptă politică pe care Daniel Băluță a încercat să o facă

„Este evident o luptă politică în acest moment pe care domnul Băluță a încercat să o facă nici nu știu de ce, nu înțeleg de ce, probabil sunt niște bani pe care i-a promis cuiva, că altfel nu îmi imaginez. Nu știu, nu știu, aici, recunosc, speculez acest lucru, dar nu știu, că altfel nu înțeleg de ce este nevoie de autorizație de punere în siguranță, când se știe de acest planșeu de foarte mult timp, și de ce nu și-a luat toate avizele necesare. Asta deloc nu mi-e clar de ce n-a făcut-o domnul Băluță, că țin minte că anul trecut sau acum doi ani, când a lucrat tot la Pasajul Unirii tot domnul Băluță, de atunci știe de problemă și știa că trebuie să își obțină avizele”, a mai spus Radu Mihaiu.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:02 - Bărbat transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce și-a prins picioarele într-un utilaj de cules porumbul
19:44 - Nicușor Dan, despre referendumul propus: Sunt foarte multe nevoi pe care Bucureștiul și le poate satisface cu un buget centralizat / Traficul, general de o dezvoltare urbană scăpată de sub control și mai mult decât ilegală (VIDEO)
19:33 - Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre divorțul de actorul Alexandru Papadopol. „Am fost sigură că o să pierd…”
19:30 - Diana Stoica (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: În mijlocul orașului București, capitală europeană, Băluță s-a apucat să facă niște lucrări ilegale (VIDEO)
19:25 - Nicușor Dan, despre planșeul Unirii: Nu există un specialist atestat care să fi spus că sunt elemente care riscă să cadă. Mai multe expertize au spus că este o stare nesatisfăcătoare, dar că nu există pericol public / La Poliție am stat două ore degeaba (VIDEO)
18:59 - Virgil Guran, după scandalul privind planșeul Unirii: Cred că Nicușor Dan nu a procedat cu tact, așa cum trebuie. Un Primar General trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui. Acolo, într-adevăr, nu s-a respectat legea (VIDEO)
18:58 - Primul tren electric din România, testat în Predeal. Pe ce rută va circula și ce viteză poate prinde
18:48 - Nicușor Dan convoacă o ședință de CGMB pentru un referendum odată cu primul tur al prezidențialelor
18:42 - Gabriela Melinescu a murit la 82 de ani. Scriitoarea era stabilită în Suedia de aproape 50 de ani
18:29 - Ce a găsit Irinel Columbeanu la vila de la Izvorani, la 4 ani de la incendiu. Nici nu i-a venit să creadă, abia și-a stăpânit lacrimile