Radu Mihaiu, despre disputele din coaliție: „E o perdea de fum! PSD și PNL vor ajunge la un tandem și vor candida împreună” (VIDEO)

Publicat: 05 07. 2024, 21:27
Actualizat: 05 07. 2024, 21:54
Sursa foto: Facebook - Radu Mihaiu

Radu Mihaiu a declarat vineri seara în emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat, că nu crede în certurile dintre PSD și PNL privind alegerile parlamentare și prezidențiale și că în cele din urmă cele două partide vor ajunge la un tandem:

“E o perdea de fum din punctul meud e vedere. Se joacă așa cu vara și cu nervii românilor pentru că până la urmă tot ce vor este ca PSD să înghită PNL până la urmă și să propună un tandem.

Eu sunt convins că se va ajunge aici după multe dispute false. Din punctul meu de vedere, singura alternativă reală în acest moment la un președinte de stânga este Elena Lasconi și asta se va vedea și mai departe după cum vor decurge lucrurile.

Pentru că, repet, este o perdea de fum, este o așa zisă ceartă între PSD și PNL, care nu este ceartă până la urmă, este un tandem, vor candida împreună. Eu sunt convins că se vor înțelege să fie același candidat, să meargă în continuare pe stabilitate”.