Radu Mazăre: Cu cât pleacă PNL mai repede de la Guvern, cu atât mai bine

Publicat: 05 01. 2014, 19:31

Liberalii sunt ”niște mincinoși” care s-au opus descentralizării promovată de Liviu Dragnea, miniștrii din PNL fiind interesați doar de putere, a acuzat primarul Constanței, Radu Mazăre.

”Pentru că s-au opus descentralizării promovată de Dragnea, pentru că s-au opus descentralizării Portului, deşi în campanie susţineau contrariul, pentru mine sunt doar nişte mincinoşi care îşi doresc cât mai multă putere sub controlul lor. Ca atare, indiferent dacă Ponta se împacă cu Antonescu sau nu, liberalii au pierdut susţinerea mea. Cu cât pleacă mai repede din Guvern, cu atât mai bine”, a declarat Radu Mazăre pentru Gândul.

Acuzațiile sunt reciproce, Ludovic Orban precizând că USL mai există doar pe hârtie, iar președintele CJ Ilfov Marian Petrache avertizând că liberalii ar părăsi mai degrabă alianța dacă PSD nu ar respecta niște condiții concrete adăugate la proiectul descentarlizării.

Cearta din USL a pornit chiar de la vârf, spre sfârșitul anului trecut Victor Ponta și Crin Antonescu acuzându-se în mai multe rânduri de minciună.