Radu Banciu: PSD îl scoate pe Ponta la înaintare ca să nu zică lumea că iar vine cu fosile (VIDEO)

Radu Banciu: PSD îl scoate pe Ponta la înaintare ca să nu zică lumea că iar vine cu fosile (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a afirmat, luni seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, că PSD-ul îl obligă pe Victor Ponta să candideze la prezidențiale pentru ca Europa să nu zică că iar vine cu ”fosile”.

”Când ponta declară ceva este exact împotriva a ceea ce spune. Asta e singura lui tactică, de a spune lucrurile cum ar trebui să se întâmple, nu cum se întâmplă. > e tocmai candidez pentru că sunt forțat. În PSD i-au spus ăștia, te-am pregătit, am investit în tine, ești un nenorocit de 40 de ani care nu a priceput nimic, am păcălit cu tine societatea că ești și tânăr, că noi cu PSD-ul ăștia ai noștri care am furat atâția ani nu mai ținea. Că de aia te punem pe tine. Să nu cumva să zică lumea sau proștii ăia din Europa, uite iar vine PSD cu fosile. Că de asta te băgăm pe tine în față. Tu ești struțul nostru. Du-te tu la înaintare, noi te manipulăm. Sigur că l-au trimis, nu are ce să facă Ponta”, a spus Banciu.

”Am pus obrazul pentru tine și tu nu candidezi. Candideză în numele parttidului că n-ai încotro. E exact invers decât spune Ponta. E un nimeni în PSD. Nu are niciun cuvânt de spus în fața adevăraților sforari de acolo. A fost o rugă ultimativă, nu una în genunchi. L-au rugat în felul în care vezi că dacă nu candidezi o sa-ți stea capul unde îți stau picoarele”, a mai spus realizatorul.

Banciu: PSD îl scoate pe Ponta la înaintare că să nu zică lumea că iar vine cu fosile

 
Urmăriți B1TV.ro și pe
`