Radu Banciu: Mihai Sturzu a înfierat PSD-ul în propria casă. Omul a avut curajul să pună o problemă corect (VIDEO)

Publicat: 19 10. 2015, 20:43
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că președintele Tinereturlui Social Democrat, Mihai Sturzu, nu a fost primit luni în sediul PSD. Incidentul a venit la o zi după declarațiile controversate pe care Sturzu le-a făcut la Congresul PSD, când a cerut anularea alegreii lui Liviu Dragnea la șefia partidului.

”Mihai Sturzu a devenit simpatic în ultima perioadă și e clar că a crescut în sondaje, dacă vreodată a fost conținut în ele. Liderul Tineretului Social Democrat a fost oprit de portar pe motiv că nu este membru BPN. Știa portarul. Uite, interesant pentru un portar, avea această calificare. (…) Sturzu, până la urmă, a fost primit, Dragnea considerând că această greșeală de comunicare poate să fie remediată”, a comentat Radu Banciu.

”Despre Sturzu, numai de bine, a spus Dragnea, care pare totuși deranjat, exagerat de deranjat de această intervenție abruptă, aș spune remarcabilă, a lui Mihai Sturzu, la adresa conducerii PSD.  Omul a înfierat PSD-ul în propria casă. Domnilor, dacă îl dați afară, faceți din el un martir. (…) Omul a avut curajul să pună o problemă, a pus-o corect. A tratat corespunzător o problemă. Într-adevăr asta este o lacună a PSD, oricum am lua-o, faptul că Dragnea s-a ales singur la conducerea PSD în fața a 500.000 de membri. Devine el din ce în ce mai democrat, e adevărat, dar trebuie să taxăm lucrurile proaste și să le primim ca atare pe cele bune”, a mai spu Banciu.

#DIRECT_ONE_a65bws#