Radu Banciu: Mie mi-ar plăcea ca oamenii ăștia din stradă să vină și să înlocuiască clasa politică (VIDEO)

Radu Banciu: Mie mi-ar plăcea ca oamenii ăștia din stradă să vină și să înlocuiască clasa politică (VIDEO)

Radu Banciu a comentat miercuri seară subiectul protestelor din țară, precizând că tinerii care au ieșit în stradă ar putea produce o schimbare.

”În sfârșit suntem pe niște mâini necunoscute, dar a priori bune, interesante, oameni care văd altfel lucrurile, care s-ar putea să construiască în România ceva. E clar că generația din care noi facem parte nu mai era bună de nimic, e clar că generațiile anterioare au dat toate chix. Ce lasă în urmă clasa politică? Nimic, în afară de ceartă, de furt, de nepotisme”, a afirmat Banciu.

”Mie mi-ar plăcea ca oamenii ăștia din stradă să vină și să înlocuiască clasa politică. Poți și cu tineri de 17 ani să faci politică. Nu are importanță buletinul aici. Atâta vreme cât cei mai experimentați nomenclaturiști nu au făcut nimic 25 de ani, de ce credeți că niște ieduți nu ar putea să ne conducă. Ba eu cred că ar putea băieții ăștia să ne conducă. Ăștia care știu ce e aia Internet, ce e aia să vorbești pe Skype, ce e aia o rețea de socializare. Merităm acest haos, merităm această incertitudine și să facă ăștia cu țara ce vor pentru că este singura speranță”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu, despre protestele din România

#DIRECT_ONE_yhvs9d#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`