Radu Banciu: Lui Predoiu poate să-i vină de hac doar DNA. Cum să te mai duci să votezi un liberal? Există riscul ca până să pui ștampila pe candidatul liberal, acesta să nu mai fie valabil (VIDEO)

Publicat: 20 04. 2016, 23:55

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, despre desemnarea lui Cătălin Predoiu drept candidat al PNL pentru Primăria Capitalei.

Azi am aflat că Marian Munteanu a cedat până la urmă, după ședința maraton de ieri, în care probabil l-au și biciuit, și s-a terminat. El se întoarce în istorie, de-acolo de unde venise cu puținele certitudini care mai rămăseseră valabile după 1990.

Lui Cătălin Predoiu, noul candidat al liberalilor, poate să-i vină de hac doar DNA-ul. Nu cred că este o miză să-l răpună chiar în seara asta, așa că suntem la zi. Predoiu este al patrulea om al PNL. Dacă îl vor sălta chiar în seara asta cei de la DNA, asta e. Mâine venim cu al cincilea nume.

Acesta refuzase practic dintotdeauna candidatura. Evenimentul Zilei spune că de data asta a acceptat cu bărbia tremurândă, nu știu dacă de emoție, de frig sau pur și simplu de nerăbdare, dar a acceptat.

Sigur, dacă îi asculți pe Gorghiu și Blaga este cea mai bună candidatură. Păcat că au numit trei înaintea lui, pentru că nu avea notorietate, nu e un bun orator, nu are carismă și nu a avut încredere în el. Astea au fost principalele motive pentru care l-au dat de fiecare dată la o parte. Dar acum, când situația o cerea, nu s-au mai gândit la societatea civilă, deși ne-au anunțat că sunt un partid cu viziuni atât de largi încât, atunci când se pune problema, ei ascultă strada. Păi cum ați ascultat-o domnilor? Ați ascultat strada o săptămână? Vi s-a părut tumultul ăsta al străzii atât de impresionant încât, după o săptămână, v-ați sucit și v-ați gândit să vă întoarceți, totuși, la politicieni?

E adevărat că pe ăștia nu-i contestă clasa politică. N-o să auziți la adresa lui Cătălin Predoiu din partea corbilor din jurul lui, care nu-i vor scoate ochii, niciun fel de gălăgie. Oamenii, în schimb, nu sunt mulțumiți.

Mă interesează ce a mai rămas din PNL după toată această cacofonie, după toată această situație ridicolă și jenantă la care ne-a supus. Cum să te mai duci acum să mai votezi un candidat liberal? Există riscul ca până să pui ștampila pe candidatul liberal, acesta să nu mai fie valabil. Te duci, ești în cabina de vot, și când ieși îți spune domnița aia care ți-a luat buletinul că e alt candidat la PNL.

E o glumă sinistră. Uitându-te la oameni ăștia, vezi că unii sunt contrariati, alții par nepătrunși ca și cum nu s-a întâmplat nimic, unii privesc în gol și alții a pagubă”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Lui Predoiu poate să-i vină de hac doar DNA

#DIRECT_ONE_0vei2z#