Radu Banciu: Iohannis, intrând așa, ardelenește, în PNL, vrea să-l sape ori pe Becali, ori partidul

Publicat: 01 03. 2013, 23:57

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, vineri seară, în emisiunea „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că intrarea „ardelenească” a lui Klaus Iohannis în PNL poate fi o lovitură pentru Gigi Becali sau chiar pentru partid.

Nu știu dacă intrarea lui Iohannis în partid a fost făcută cu intenția de a-l săpa pe Becali sau propriul partid, dar intrând așa, ardelenește, nu știe nici cum se mănâncă treaba asta”, spune Banciu.

Jurnalistul critică felul mult prea calm de a fi a lui Iohannis, care, totuși, pare să nu încurce prea mult treburile în PNL, pentru că partidul și-a planificat cu mult înainte conducătorii țării.

Iohannis, deși pare molcom, e groaznic, nu ai cum să reziști când îl asculți. Îi ia o jumătate de oră să zică o propoziție. Începe liniștit, doar are tot timpul din lume. E adevărat, în politică e timp, mai ales la USL-iști, care au deja stabilit premieru pe 2014, președintele pe 2014, președintele și premierul pe 2018. Mai rămâne după 2022 încoace, dar în principiu votăm de pe acum, Ponta președinte și  a lu Căcărău premier”, a mai spus Banciu.

Banciu, despre intrarea lui Iohannis în PNL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: