Radu Banciu: Ioan Rus, un șmecheraș de mâna întâi. El s-a bălăcărit în PSD, nu noi

Publicat: 29 08. 2012, 23:37

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, acuzațiile aduse de fostul ministru de Interne, Ioan Rus, la adresa lui Crin Antonescu și a lui Radu Stroe.

Ioan Rus n-are proprietatea termenilor” consideră Banciu, refereindu-se la faptul că Rus l-a făcut ”șmecheraș de mâna a doua” pe Radu Stroe, spunând despre el că a făcut ”joc de glezne la televizor.” (Detalii AICI)

Nu-i mare diferență între ăia care fac joc de glezne și ăia care chiar aleargă. Până la urmă, șmecheria este apanajul politicianului. Dacă dumneavoastră nu v-ați prevalat nicidoată de șmecherie și ați spus întotdeauna adevărul…rezultatele nu prea se văd” a spus Banciu.

Nicio diferenţă între un şmecher de mâna întâi, cum probabil este Ioan Rus, şi un şmecher de mâna a doua, cum este Radu Stroe. Atâta timp cât ești în PSD…Și PSD-ul e tot o șmecherie de mâna a doua. Când ești membru PSD, chiar dacă ai părăsi șmecheria, tot nu te poți debarasa de eticheta asta” a mai spus Banciu, subliniind faptul că Rus s-a ”bălăcărit în PSD.”

Banciu, despre declarațiile lui Rus

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />