Radu Banciu: Dragnea s-a dus să racoleze primarii din județul Iași. Numai cât le-a îndoit pixul, că ei și-au făcut bocceluța (VIDEO)

Publicat: 02 10. 2014, 23:53
Foto: B1 Tv

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, vizita secretă a lui Liviu Dragnea la Iași, făcută cu scopul „cumpărării” de primari ACL de către PSD, potrivit liderului PNL Iași, Cristian Adomniței.

Liberalul susține că Dragnea le-a promis edililor semnarea unor contracte pentru diverse proiecte în schimbul trecerii la PSD.

„S-a dus Dragnea incognito la Iași să rezolve niște probleme de grad zero, faptul că sunt în județ mai mulți primari PNL și PDL decât PSD, ceea ce este intolerabil. Astfel a racolat Dragnea 60 de primari din judeţul Iaşi, între care şi 15 edili ai PNL şi PDL, pentru a le promite bani pentru diverse proiecte. Bine, la ora la care vorbim acum, deja nu mai sunt nici cei 15. Oamenii își fac bocceluța la ora asta, pentru că știu că cine nu-i cu PSD din noiembrie încolo, nu mai e. PSD a scos toată gama de arme de la șantaj la cumpărare. Prin urmare, cine n-a semnat trecerea la PSD, a simțit o mână că-i îndoaie puțin pixul și gata, s-a făcut trecerea”, a spus Radu Banciu.

În judeţul Iaşi, PSD are 43 de primari, PNL deţine 45 de edili, PDL – 10, iar PPDD unul singur.

Radu Banciu: S-a dus Dragnea la Iași să mai cumpere niște primari