Radu Banciu, despre posibila fraudă a liberalului Marian Petrache la locale: «Să nu vă pună sfântul să manipulați că eu nu vreau să ajung ca Dragnea!» (VIDEO)

Radu Banciu, despre posibila fraudă a liberalului Marian Petrache la locale: «Să nu vă pună sfântul să manipulați că eu nu vreau să ajung ca Dragnea!» (VIDEO)
foto: b1.ro

Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre dosarul șefului PNL Ilfov Marian Petrache, care este anchetat pentru fraudă la alegerile liberale.

"Ăsta e un fel de Ilie Sârbu al Partidului Național Liberal. Din păcate, nu a ajuns niciodată la putere, asta e singura diferență. Evident, Marian Petrache se considera nevinovat", a comentat Radu Banciu.

Președintele PNL Ilfov a apărut într-o înregistrare din timpul campaniei electorale, în care discută despre mobilizarea oamenilor la vot.

"- De exemplu, Mihai are om, are câte 15 secţii de votare cu oameni pe fiecare. Are trei zone de votare. 5 secţii de votare pe fiecare. El are 60 de echipe, zic aşa, 60 de lideri, câte 20 pe zi.
-Eh, la el fiecare lider nu aduce voturi numai o secţie de votare, au listă de 6.000 de oameni", arată înregistrarea.

"-Trebuie să aduci 6000 de oameni la vot. Bă, ai 15 secţii de votare, hai sa lămurim.
– Îţi trebuie 6-7 inşi pe fiecare secţie, ca să ai câte 300 – 400 de oameni pe fiecare secţie.
– Dacă nu ai măcar 50 de oameni care să aducă câte opt oameni…
– Plecăm de aici cu maşinile,?
– Da
– Dacă-i aducem cu maşinile, poliţia ne va hăitui, ne vede o data, de două ori, de trei ori. E periculos.
– Poliţia nu zice nimic, nu va ţine cont de nimic în ziua alegerilor, să nu fi cu bani", se mai poate auzi în înregistrare. (Detalii AICI)

"Dacă ar fi fost doar atât, ar putea să spună că îi trăgea de urechi pe al lui: «Să nu vă pună sfântul să manipulați că eu nu vreau să ajung ca Dragnea!». Dar asta cu mașina …îi manipulezi dacă îi duci cu autocarul, ci mașina nu îi manipulezi. Unul ca Marian petrache, un Dumnezeu, este acuzat că ar fi făcut cele mai cumplite fărădelegi", a explicat realizatorul TV.

Radu Banciu, despre posibila fraudă a liberalului Marian Petrache la locale

#DIRECT_ONE_hk1uq8#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`