Radu Banciu, despre faptul că Iohannis nu se va duce la JO 2016 la Rio: Puteți să mergeți și în alte părți. E păcat să stați în Europa în acest an (VIDEO)

Publicat: 03 06. 2016, 23:58

În seara de 3 iunie, Radu Banciu a discutat mai multe subiecte în emisiunea sa despre mai multe subiecte, iar printre acestea, el a vorbit despre emisiunea sa și despre faptul că Klaus Iohannis nu va merge la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Eu nu fac emisiune pentru public, eu vorbescu cu mine. Asta este o emisiune de conștiință. Cine se regăsește în această emisiune, foarte bine. Noi nu căutăm să fim pe placul nimănui. În prima emisiune de acum 5 ani, l-am făcut terci pe Lucian Bute, care era idolul României atunci. Aici suntem la noi acasă. Și spectatorul, dacă acceptă regulile jocului, stă. Noi nu căutăm să-i aducem la emisiune cu lingușeli, cu filmulețe și cu porcărele. Aici stă cine se recunoaște, cine are caracter.

Le mulțumim până la o anumită latitudine", a comentat jurnalistul.

În continuare, Radu Banciu a vorbit și despre faptul că președintele României nu va participa la deschiderea Jocurilor Olimpice din Brazilia, de la Rio.

Acum nu vor participa la JO 2016.. "dar vara viitoare? Dar atenție. America de Sud nu e America Latină. Ați putea să faceți o baie în Pacific și o baie în Atlantic.
Ați putea să vă duceți în Mexic sau în Belize. Sau în alte părți. Iată că aveți și alte opțiuni. Pot să se ducă și în Panama. Sau în Machu Pichu…

Sau în Yucatan. Sunt niște piramide superbe. E păcat să stați în Europa în acest an"