Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei: Această numire decredibilizează PNL pentru că nu este o opțiune de ciolan manifestă (VIDEO)

Publicat: 12 04. 2016, 23:38
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primăria Generală a Capitalei.

”Această numire decredibilizează PNL, în primul rând, pentru că nu este o opțiune de ciolan manifestă. După ce a făcut politică precum toate celelalte partide și nu vedea decât în PSD singurul său adversar în calea propășirii, neavând nicio deschidere către societatea civilă, PNL dintr-o dată ne propune un individ din negura timpului. Un om care nu este membru de partid, care ieșise din circuitul respectiv și care, chiar dacă aștepta să fie reintrodus, el luat și el pe nepregătite”, a comentat Banciu.

”Sunt mai multe chestiuni la care încercăm să găsim răspuns. Cine l-a numit pe Marian Munteanu? PNL? Aproape imposibil, având în vedere că ei au mers aproape până în pânzele albe cu Ludovic Orban care era din capul locului o opțiune proastă, dar caracteristică pentru PNL și pentru partidele politice. Este firesc să te duci cu un candidat uzat și demontat deja de timp și de istorie, bătându-ți joc de oameni și văzându-ți de propriile interese. Decizia lor era logică. Până n-a fost prins, Ludovic Orban a fost candidatul PNL. Nu exista nicio șansă ca PNL-ul să se sucească, dacă Ludovic Orban n-ar fi fost prins. PNL nu vedea venind o astfel de schimbare”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

#DIRECT_ONE_0la3nc#