"Putem depaşi problemele Europei doar dacă rămânem uniţi". Europarlamentarul Cristian Bușoi, despre Brexit: Dacă cineva trebuie să părăsească UE, aceia sunt politicienii care aprind crize ce distrug încrederea în Uniune

Publicat: 23 06. 2016, 15:28

Europarlamentarul Cristian Bușoi este de părere că ieșirea Marii Britanii din UE ar fi o grșeală ireversibilă. Oficialul român militează pentru Uniune, afirmând totodată că cei care trebuie să părăsească spațiul euro sunt " politicienii care aprind crize"

"Brexit-ul ne afectează pe toţi pentru că nimic din ceea se întâmplă în Uniunea Europeană nu este prea departe: ca şi criza economică sau criza imigranţilor. Putem depaşi problemele Europei doar dacă rămânem uniţi, iar dacă cineva trebuie să părăsească Uniunea Europeană, aceia sunt politicienii care aprind crize ce distrug încrederea în Uniune. Nu poţi spune NU la un referendum în Marea Britanie, dar poţi spune NU politicienilor care distrug UE. Să beneficiem de Europa, înseamna să fim informați despre Uniunea Europeana", a transmis Bușoi pe Facebook.

Europarlamentarul Cristian Bușoi, despre Brexit