Purtătorul de cuvânt al PSD, după criticile lui Klaus Iohannis: Vreau să cred că iritarea președintelui nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de sănătate

Publicat: 08 05. 2015, 15:30
Foto: psd.ro

Partidul Social Democrat reacționează, prin vocea purtătorului său de cuvânt, Gabriela Podașcă, la criticile lansate vineri de președintele Klaus Iohannis.

”Am văzut astăzi declarațiile președintelui pe diferite teme. PSD a participat la toate cosultările convocate de președinte, Guvernul a respectat relația instituțională cu acesta, la fel și Parlamentul. Noi suntem preocupați ca linia corectă de până acum să fie menținută. Sunt foarte multe lucruri importante de făcut pentru România și nu ne preocupă disputele. Vreau să cred că iritarea președintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de sănătate, așa cum creau să cred cp respingerea Codului silvic nu a fost rezultatul loccy-ului uneia dintre firmele din industria lemnului”, a trsnmist purtătorul de cuvânt al PSD, într-un comunicat de presă, citat de B1 TV.

Reacția PSD vine după ce președintele Klaus Iohannis a comentat problemele apărute în procesul de introducere a cardurilor de sănătate, afirmând că ”Guvernul a pregătit prost implementarea”. (Detalii AICI)