Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Podașcă: Liderii PNL dau explicații penibile cu privire la sancționarea lui Cristian Adomniței

Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Podașcă: Liderii PNL dau explicații penibile cu privire la sancționarea lui Cristian Adomniței

Gabriela Podașcă, purtătoarea de cuvânt a PSD, susține că președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, ar trebui suspendat din PNL și califică explicațiile liberalilor cu privire la acest subiect ca fiind ”penibile”.

„Am asistat cu uimire la explicațiile penibile ale liderilor PNL cu privire la sancționarea lui Adomniției și am constatat că prin statut PNL își apără corupții. Alina Gorghiu trebuie să ia poziție față de cercetarea lui Cristian Adomniței de către DNA și să îl suspende din toate funcțiile deținute. Alina Gorghiu judecă actele de corupție cu dublă măsură și preferă să ascundă sub preș mizeria din propriul partid”, afirmă Podașcă, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

”Liberalii trebuie să explice public de ce refuză să ia atitudine față de un caz de corupție aflat în ancheta DNA și de ce îl protejează pe președintele CJ Iași. Le cer încă odată să îi retragă sprijinul politic lui Cristian Adomniței, sau să ne spună dacă așteaptă mai întâi să îl aresteze preventiv pentru a putea aplica statutul”, a insistat Gabriela Podașcă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`