PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare

PSD organizează consultări cu sindicatele și patronatele pe tema programului de guvernare
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Partidul Social Democrat va organiza, în cursul săptămânii viitoare, o serie de consultări cu sindicate și cu patronate reprezentative din toate sectoarele economice. Consultările vor începe luni, 30 septembrie 2024, de la ora 10.00, la sediul central al PSD.

Discuțiile vor fi coordonate de prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu și de președintele Consiliului Național, Mihai Tudose.

PSD va consulta principalii actori din domeniul social și economic, în vederea elaborării programului de guvernare, pe care îl va prezenta cetățenilor, în contextul alegerilor parlamentare.

PSD își va structura, la fel ca până în prezent, programele și politicile publice pe care le va propune românilor pe baza unor principii precum:

•⁠ ⁠dezvoltarea economiei, bazată pe investiții;

•⁠ ⁠creșterea veniturilor românilor – cu accent pe salariații cu venituri mici și medii;

•⁠ ⁠protejarea puterii de cumpărare;

•⁠ ⁠protejarea pensionarilor;

•⁠ ⁠protejarea familiilor cu mai mulți copii.

PSD a dovedit că are capacitatea și expertiza tehnică necesare pentru a propune românilor programe bine fundamentate și politici publice.

PSD va susține în continuare politicile sociale care răspund la problemele cele mai presante ale cetățenilor cu venituri medii și familiile cu copii, așa cum a făcut-o de fiecare dată când s-a aflat la guvernare.

Material susținut de PSD

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:08 - George Simion spune că Becali ar putea fi printre candidaţii AUR: Îl iau pentru că aduce voturi. A învăţat unele lucruri. Nu merge degeaba la mănăstiri, la biserici
20:45 - Probleme în traficul din București din cauza furtunii: Mijloace de transport, blocate la Podul Grozăveşti (VIDEO)
20:18 - Extrema-dreaptă a câștigat alegerile parlamentare din Austria, arată primele estimări. Cancelarul Karl Nehammer și-a recunoscut înfrângerea
19:44 - Ion Iliescu: „Am un zâmbet de Dacie, un zâmbet industrial, cu patru viteze” / Secretul longevității sale și mesajul lui pentru români în prag de alegeri
19:06 - Trei cutremure, duminică, în România. Ultimul s-a produs în Brăila. Ce magnitudini au avut
18:52 - Cum s-au pregătit autoritățile din Galați pentru inundații. Costel Fotea: Scenariul e foarte negru și periculos. Nu s-a reușit refacerea barajelor într-un timp atât de scurt de la ultimele viituri. Evacuăm locuitorii, dar unii refuză să plece (VIDEO)
18:15 - Ciolacu, vizită în Complexul Studențesc Regie. A discutat cu studenții din cămine: „Sunt mici camerele astea vechi” / „E rău cu toaleta pe hol, mai ales pentru voi, fetele” (VIDEO)
17:54 - Noi măsuri în contextul vremii extreme: Locuitorii a 23 de localităţi din Galaţi, evacuaţi preventiv. Ce decizii s-au mai luat în ședința MAI / UPDATE: Ordine de evacuare și în județul Vrancea (FOTO)
17:42 - Galați: Cursuri suspendate luni în școlile din 22 de localități, din cauza riscului de inundații
17:24 - Cutremure, duminică, în România. Ce magnitudini au avut