PSD nu se consideră vinovat de haosul din țară. Ministrul Trif: ‘Putem merge cu capul sus în faţa românilor, chiar și în cazul anticipatelor’

PSD nu se consideră vinovat de haosul din țară. Ministrul Trif: 'Putem merge cu capul sus în faţa românilor, chiar și în cazul anticipatelor'
Foto: Facebook / Bogdan Trif

PSD-iștii nu se consideră vinovați de haosuldin țară. Ba mai mult, ministrul Turismului, Bogdan Trif, este de părere că PSD „poate să meargă cu capul sus în faţa românilor” chiar și în cazul alegerilor anticipate, pe care le dorește PNL.

„Din păcate, văd că orice e posibil, chiar și alegeri anticipate. Noi, repet, ne facem treaba. O facem bine. Am mărit pensii şi salarii, am făcut investiţii, deci cred că putem să mergem în orice alegeri cu capul sus, în faţa faţa românilor”, a spus Trif, potrivit stiripesurse.ro.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Ministrul spune că PSD va continua guvernarea, chiar dacă ALDE a rupt alianța.

“Aţi văzut şi azi, facem lucruri bune pentru români. Avem un program de guvernare, atât timp cât românii ne-au acordat votul, o să continuăm”, a adăugat ministrul Trif.

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA… (GALERIE FOTO)

PreședintelePNL,Ludovic Orban, a anunțat luni că partidul pe care îl conduce dorește declanșarea unei moțiuni de cenzură și înlăturarea guvernului Dăncilă de la Palatul Victoria.

Liderul liberalilor a mai afirmat căobiectivul este provocarea alegerilor anticipate. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:18 - Armata israeliană l-a ucis pe unul dintre cei mai importanți lideri Hezbollah
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)