PSD neagă existența unei înțelegeri cu PNL pentru legea candidaturii lui Iohannis. Lucian Romașcanu: Nicolae Ciucă este gata să arunce România în haos

Publicat: 24 09. 2024, 18:32
Actualizat: 24 09. 2024, 20:25
Sursa foto: Lucian N. Romascanu / Facebook

Senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, neagă că ar fi existat o înțelegere între social-democrați și liberali pentru proiectul PNL care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

PSD neagă existența unei înțelegeri

Într-o declarație pentru Gândul, reprezentantul PSD a negat că ar fi existat vreo înțelegere în acest sens între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

„Eu, personal, nu știu despre vreo astfel de înțelegere, iar în partid nu a fost anunțat nimic în acest sens. Domnul Ciolacu a negat o asemenea înțelegere. Ceea ce se întâmplă acum în Partidul Național Liberal este exclusiv responsabilitatea lor, iar orice încercare de a implica alte părți în această situație este nefondată”, a declarat Lucian Romașcanu.

Lucian Romașcanu îl acuză pe liderul PNL că e gata „să arunce România în haos”

Senatorul PSD l-a acuzat pe liderul PNL, Nicolae Ciucă, că este gata „să arunce România în haos” pentru „o lege dedicată unui singur om”.

„Este inadmisibil să se sacrifice stabilitatea țării pentru o lege dedicată unui singur om. Este o lipsă de viziune politică pe care o putem imputa întregului PNL, dar în special domnului Ciucă”, a mai declarat Lucian Romașcanu pentru Gândul.