Senatorul PSD care vrea să pună pumnul în gură internauților a terminat o facultate obscură la 35 de ani. Alte lucruri bizare din CV-ul lui Tit Brăiloiu
Senatorul PSD Liviu Tit Brăiloiu, care i-a cerut ministrului de Interne Carmen Dan să caute o soluție legală pentru a controla Facebook, a terminat o facultate obscură la 35 de ani.
În mod bizar, CV-ul social-democratului nu este publicat pe site-ul Senatului, dar jurnaliștii Newsweek au descoperit că acesta a fost publicat, în 2008, pe constanteanul.com.
CV-ul arată parcursul profesional al lui Brăiloiu începând cu vârsta de 31 de ani. El menționează că a activat patru ani în turism, fără a da detalii.
A făcut Liceul Industrial Eforie, iar la 35 de ani a terminat cursurile Universității Române de Științe și Arte București – Facultatea de Drept. O universitate de care nu a auzit mai nimeni și care are fix două facultăți: Arte și Științe” și „Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative”. PSD-istul a absolvit-o pe aceasta din urmă.
De ce să urmezi 3 facultăți când Universitatea Română de Științe și Arte ți le oferă pe toate în una singură? Specializarea Drept din cadrul Universității Române de Stiinte și Arte Gheorghe Cristea din București a fost inclusă în categoria E, cea mai proastă, potrivit ierarhiei Ministerului Educației.
În anul în care a terminat facultatea, Tit Brăiloiu a devenit directorul general al S.C. Complex Palas Pelican S.A. Statiunea Mamaia, Jud. Constanța.
În setea sa de studiu, Brăiloiu alege să urmeze o școală aflată la aproape 1000 de kilometri depărtare de locul unde era director. În 2012, el a început studiile post-universitare la Universitatea Oradea-Facultatea de Științe Economice, instituție implicată în mai multe scandaluri.
La vârsta de 41 de ani, Tit Brăiloiu obține două diplome de master, la 1.000 de kilometri depărtare de locul de muncă.
Marți, în timp ce Carmen Dan era audiată în Comisia de Apărare a Senatului pe tema protestului din 10 august, Liviu Tit Brăiloiu a susținut că ar trebui să existe un control al rețelelor sociale.
„Sunt aspecte serioase pe care le avem în vedere, însă răspunsul nu poate fi decât unul singur: evident că legislația actuală nu acoperă toate aceste nevoi și eu cred că este absolut necesar să facem o evaluare, în așa fel încât să acoperi cadrul juridic pentru a putea fi pregătiți să luăm măsuri serioase împotriva tutror aspectelor pe care le-ați enunțat. Persoane cunoscute sunt în atenția structurilor de ordine publică și de cele mai multe ori fac și obiectul unor dosare penale. Eu cred că o astfel de evaluare trebuie dezbătută inclusiv la nivelul societății civile. Este un demers pe care noi avem toată disponibilitate să îl facem. În acest moment, pe legislația actuală, este destul de greu să ducem către o finalitate normală a tuturor măsurilor”, a răspuns Carmen Dan.