Realitatea PARALELĂ în care trăiește PSD: Furtul, la liber din vina PNL și USR. Nicolicea: Dacă vreți MIȘTO, vă zic așa… / Radu Buzăianu: NU sunteți plătiți din impozitele noastre să-i faceți legi lui DRAGNEA! (VIDEO)

Publicat: 25 04. 2018, 22:23

Social-democratul Eugen Nicolicea a declarat, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, că inițiativa privind închisoarea la domiciliu și în weekend aparține liberalilor, care au propus un proiect de lege în acest sens. Nicolicea a mai spus că legea trecută miercuri prin Parlament a preluat la virgulă propunerile liberalilor.

Deputatul PSD a omis să precizeze, însă, că în proiectul PNL infracțiunile precum abuzul în serviciu erau exceptate de la regulă. PSD a modificat inițiativa, astfel încât și cei condamnați pentru abuz în serviciu se vor putea bucura de noua lege dacă aceasta va fi promulgată. În acest context, se speculează că legea PSD a fost făcută cu dedicație pentru mai mulți politicieni, între care șeful PSD, Liviu Dragnea.

Nicolicea a mai spus că USR a susținut propunerea PNL, fapt ce a determinat o reacție tranșantă din partea deputatului USR Stelian Ion. Acesta din urmă a afirmat, tot pentru B1 TV, că afirmațiile lui Nicolicea sunt jenante și că USR a susținut de la bun început că propunerea PNL este proastă, iar varianta PSD este de zece ori mai proastă.

La insistențele moderatorilor Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, Nicolicea s-a pierdut cu firea: ”dacă vreți mișto, atunci vă spun așa: faceți dumneavoastră amendamentele și legiferați!”.

Radu Buzăianu i-a transmis atunci lui Nicolicea că românii nu-i plătesc pe parlamentari să facă legi pentru Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.