PSD cere schimbarea datei alegerilor locale (VIDEO)

PSD cere schimbarea datei alegerilor locale (VIDEO)
Foto: B1 TV

Liviu Dragnea vrea schimbarea datei alegerilor locale. Liderul PSD cere premierului să anuleze Hotărârea de Guvern prin care a stabilt ca scrutinul să se desfăşoare pe 5 iunie. Dragnea spune că alegerile se stabilesc cu 75 zile înaintea votării legii şi nu cum a făcut Cioloş cu aproape șase luni înainte, informează B1 TV.

”Am trimis Guvernului, primului-ministru și în atenția celorlalți membri ai cabinetului o solicitare de revocare a Hotărârii de Guvern care a fost dată în grabă, fără niciun fel de explicație logică, prin care s-a stabilit data alegerilor locale”, a spus Dragnea.

„Dacă domnul prim-ministru vrea să dovedească că toate zvonurile privind o înţelegere între Guvern şi PNL pentru a adopta în mare grabă o Hotărâre de Guvern cu un singur articol, pentru a da posibilitatea celor de la PNL, aşa cum afirmă public, să atace hotărârea în contencios pentru a ridica acolo excepţia de neconstituţionalitate, dacă doreşte să elimine aceste suspiciuni poate să abroge acea Hotărâre de Guvern”, a mai declarat liderul PSD.

PSD cere schimbarea datei alegerilor locale

#DIRECT_ONE_3xo0iz#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`