PSD acuză PRU că folosește baza de date cu caracter personal a susținătorilor lui Ponta ca armă anti-PSD

Publicat: 09 09. 2016, 17:38
Foto: psnews.ro

Gabriel Petrea, liderul tinerilor social-democrați, acuză Partidul România Unită că are baza de date a susținătorilor lui Ponta de la alegerile din 2014 și că se folosește de aceasta ca armă împotriva PSD-ului.

Petrea a emis un comunicat în care îi ”îndeamnă călduros” pe cei din PRU să respecte legea referitoare la protecția datelor cu caracter personal.

În replică, Bogdan Diaconu, liderul PRU, a declarat pentru news.ro că partidul său respectă legislația și nu folosește baza de date despre care vorbește Petrea.

”Nu știu despre ce vorbește, ce campanie de comunicare și ce bază de date. Toată activitatea PRU respectă legislația în vigoare și este foarte transparentă. Nu folosesc această bază de date”, a insistat Diaconu.

În ultima perioadă, mai mulți politicieni au migrat spre formațiunea condusă de Bogdan Diaconu. Printre ei se află senatorii Sebastian Ghiță și Leonard Cadăr și deputații Marius Manolache, Mario Căloianu și Camelia Khraibani. Totodată, există zvonuri că și Victor Ponta ar urma să facă același pas.