INCENDIAR! Procurorul “Portocală” intră in politică! Noi dezvăluiri despre presupusul denunț împotriva șefei DNA

Publicat: 24 05. 2018, 09:22

Procurorul suspendat Mircea Negulescu, cunoscut drept procurorul “Portocală”, a declarat într-o intervenție televizată că informația potrivit căreia a denunțat-o la Parchetul General împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, este falsă.

„Nu am făcut niciun denunț împotriva doamnei Kovesi, această informație este falsă. Nu înțeleg de ce domnul ministru Toader intră în acest joc și se lasă manipulat de oameni cercetați penal.”, a declarat miercuri noaptea la Realitatea Tv procurorul Mircea Negulescu.

Intervenția sa are loc în contextul în care ministrul Justiției, Tudorel Toader, a precizat miercuri că procurorul Mircea Negulescu a depus un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi, după ce presa a informat că la Parchetul General ar exista un dosar în care Negulescu este martor protejat.

“Dacă aș fi fost martor ascuns, aș putea să vă spun că domnul Toader a comis o ilegalitate pentru că mi-a dezvăluit identitatea. Toate acuzațiile sunt false. Nu am discutat niciodată despre probele admininstrate cu ai mei colegi și că aș fi vrut să paradesc pe cineva. Și repet, nu am amenințat niciodată cu arma pe nimeni. Chiar dacă dețin una. Bănuiesc că ținta nu sunt eu, ci doamna procuror-șef care nu mai doreşte ca lupta anti-corupție să continue așa cum este acum”, a susținut procurorul.

Procurorul Mircea Negulescu a dezvăluit la finalul intervenției că se gandește să intre în politică.