Procurorul Laura Oprean a renunțat la funcția de procuror șef adjunct la DNA și s-a întors la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj

Publicat: 10 05. 2013, 15:05

Procurorul Laura Oprean și-a încetat, la cerere, activitatea din funcția de procuror șef adjunct al DNA, acolo unde a fost numită în urmă cu două luni de zile.

Hotărârea a fost luată miercuri de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, Oprean fiind cea care a solicitat CSM încetarea activității.

Membrii CSM au dispus „încetarea activităţii” procurorului Laura Oprean la DNA, începând de joi, urmând ca din aceeaşi zi să revină la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, citează Mediafax

„Secţia pentru procurori apreciază că, în cazul încetării activităţii în cadrul structurii specializate, procurorul poatre reveni, chiar peste schemă, la unitatea de parchet de la care provine”, se precizează în hotărârea de miercuri a Secţiei pentru procurori.

Laura Oprean are o experienţă ca procuror de 15 ani. În 2 aprilie 2009, Laura Oprean a fost delegată, la propunerea lui Daniel Morar, atunci şef al DNA, în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei.