"Probabil vom fi în opoziţie patru ani". Gheorghe Falcă recunoaște înfrângerea: "PSD are un scor foarte mare, dar a promis de toate pentru toţi… Proiectul nostru de guvernare a fost prea cinstit"

"Probabil vom fi în opoziţie patru ani". Gheorghe Falcă recunoaște înfrângerea: "PSD are un scor foarte mare, dar a promis de toate pentru toţi... Proiectul nostru de guvernare a fost prea cinstit"

Gheorghe Falcă, cel care a condus campania electorală a partidului la nivel naţional, a recunoscut înfrângerea PNL în alegerile parlamentare și a afirmat că cel mai probabil partidul din care face parte se va situa în opoziție în următorii 4 ani.

Primarul din Arad s-a arătat dezamăgit că dreapta nu a reuşit să fie unită şi au apărut mai multe partide, electoratul de dreapta fiind divizat, conform news.ro.

Imediat după anunţarea rezultatelor sondajelor naţionale, Gheorghe Falcă, primar al Aradului şi şeful campaniei electorale al PNL, a declarat, la Televiziunea Arad, unde a intrat în direct din faţa Primăriei Arad, că "PSD e pe primul loc, cu un scor electoral foarte mare, pentru că a avut şi o ofertă electorală mare".

"Probabil vom fi în opoziţie în următorii patru ani, dar opoziţia este o etapă în viaţa oricărui partid, nu e problemă să fii în opoziţie. Vedem cum se va ţine PSD de promsiuni, pentru că a promis de toate pentru toţi (…) Proiectul nostru de guvernare a fost prea cinstit, iar uneori cinstea nu e apreciată. Dar abia aştept să văd cum medicul rezident în şase luni va primi un salariu de 1.200 de euro, cum a promis PSD”, a declarat Falcă.

”Avem Olt, Gorj sau Teleorman, unde oamenii merg la vot pentru că, dacă se schimbă sistemul, nu mai primesc ajutoare şi nu au din ce trăi. Trebuia să discutăm mai mult cu aceşti oameni, să le arătăm ce înseamnă trecerea de la asistenţa socială la locurile de muncă”, a declarat primarul din Arad vorbind de ce putea PNL să facă diferit în campanie.

Primarul Aradului a adăugat că PNL a propus "un premier cu cea mai mare încredere din partea populaţiei, iar PSD a venit cu Dragnea, cunoscut cu problemele pe care le are".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`