Primarul Sectorului 4, mesaj tranșant. Daniel Băluță: „Oamenii nu trebuie să sufere din cauza partizanatului politic! PSD poate oferi soluțiile pentru București”

Primarul Sectorului 4, mesaj tranșant. Daniel Băluță: „Oamenii nu trebuie să sufere din cauza partizanatului politic! PSD poate oferi soluțiile pentru București”
Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 / Foto: Facebook

Bucureștenii nu trebuie să fie afectați de luptele politice, a subliniat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, în contextul în care USR a schimbat tabăra după ce a ieșit de la guvernare și cele mai multe proiecte de investiții sunt blocate. Așa a fost și cazul proiectului de infrastructură mare al lui Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, care a fost respins de Consiliul General al Capitalei pe fondul luptei politice.

Daniel Băluță a promis, în numele PSD, că va face tot ceea ce este necesar pentru a debloca toate investițiile pe care le așteaptă cetățenii.

„Bucurestenii nu trebuie sa sufere din cauza unor absurde blocaje administrative. Investitiile trebuie deblocate, fara partizanat politic. Indiferent de partide si interese politice, lucrarile de interes public au nevoie de sustinere. Oamenii asteapta solutii, nu bete in roate in calea ridicarii calitatii vietii lor. Facem un apel la responsabilitate. PSD este gata sa fie parte din solutiile pentru un Bucuresti modern”, a declarat Daniel Băluță pentru stiripesurse.ro.

Primarul Sectorului 4 spune că PSD va trece peste partizanatul politicii și se va asigura că proiectele importante vor fi susținute de toate partidele din Consiliul General.

„Proiectele noastre de investiții nici măcar nu au ajuns în dezbaterea Consiliului General, deși noi le-am depus de mai bine de jumătate de an. Evident, acest mod de lucru ne discriminează pe noi, cetățenii din sectorul  4, iar asta nu trebuie să se mai întâmple”, a adăugat edilul.

Alți edili par să aibă relații mai bune cu Consiliul General și primesc destul de des avizele cerute. Clotilde Armand chiar vineri a primit aprobare pentru două mari proiecte, și anume „Promenadă verde” și programul „Căldură și apă caldă pentru cetățenii din Sectorul 1”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`