Primarul Sectorului 2 nu merge la întâlnirea convocată de premier. Radu Mihaiu: Coridorul Verde Colentina este unul din cele mai importante lucruri din București; rezolvarea problemei traficului nu știu cum poate să vină de la Guvern (VIDEO)

Publicat: 17 09. 2024, 13:20
Actualizat: 17 09. 2024, 13:21
Sursa foto: Radu Mihaiu / Facebook

Primarul în exercițiu al Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că nu va participa la întâlnirea dintre Marcel Ciolacu și primarii din Capitală, pe care premierul a convocat-o pentru a fi discutate aspecte ce țin de problema traficului și asigurarea energiei termice pe perioada iernii. „Pentru că de foarte mult timp am organizat cel mai mare concurs de soluții pentru Coridorul Verde Colentina și care se premiază chiar astăzi, la ora 1:30”, a precizat edilul, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Radu Mihaiu (USR), pe B1 TV, despre întâlnirea premierului cu primarii din București

Întrebat dacă se duce marți la Palatul Victoria, primarul Sectorului 2 a spus: „Din păcate, nu merg la Palatul Victoria, pentru că de foarte mult timp am organizat cel mai mare concurs de soluții pentru Coridorul Verde Colentina și care se premiază chiar astăzi, la ora 1:30. Au fost 30 de concurenți, de firme de arhitectură din toată lumea, cu un juriu internațional, și astăzi, la ora 1:30, se decernează premiile”.

„sDe abia aștept să văd ce a ieșit pentru că este unul din cele mai importante proiecte pornite în Sectorul 2 și sunt convins că asta va schimba cu totul fața râului Colentina, a lacurilor de cursul râului Colentina. Din păcate, acest lucru era programat de foarte mult timp, nu aveam cum să ajung astăzi la Guvern”, a adăugat Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu: Rezolvarea problemei traficului nu știu cum poate să vină de la Guvern

Întrebat dacă ar putea Marcel Ciolacu să interpreteze absența sa ca pe o ofensă, primarul Radu Mihaiu a spus: „Sper că nu o ia ca pe o ofensă, că acest concurs de soluții era, repet, de foarte mult timp. N-aveam cum să schimb această dată și este unul din cele mai importante lucruri care se întâmplă în București, din punctul meu de vedere, pe când rezolvarea problemei traficului nu știu cum poate să vină de la Guvern, adică nu înțeleg ce atribuții poate să aibă Guvernul în rezolvarea problemei traficului din București”.