Primarul Devei, Petru Mărginean, a trecut de la PC la PNL

Publicat: 08 10. 2014, 15:56

Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, unul dintre vicepreşedinţii Partidului Conservator, a anunţat, miercuri, că a trecut la PNL, la mai puţin de o lună după ce şi-a declarat deschis sprijinul pentru Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale la Preşedinţia României.

„Nu am venit pentru vreo funcţie în PNL, ci ca simplu membru şi primar al Devei. Am refuzat din start orice funcţie în PNL, pentru că o funcţie se câştigă”, a declarat Petru Mărginean, într-o conferință de presă, potrivit Mediafax.

Acesta susţine că a luat decizia de a se înscrie în PNL, după ce, timp de doi ani de mandat ca primar al unui partid aflat la putere, nu a fost spijinit.

„Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru ca Deva şi Hunedoara să fie legate de autostradă, însă niciun rezultat. Se merge pe un proiect făcut de biocraţi din birou sau după un GPS fără să ştie ce se întâmplă de fapt pe teren. Acum vor să strămute un cimitir să termine autostrada însă pentru 140.000 de oameni vii din Deva şi Hunedoara nu are nimeni soluţie. Toate eforturile mele şi discuţiile pe acestă temă nu au avut ecoul dorit de mine în folosul oamenilor care m-au votat”, a spus Mărginean.