Primarul Ciprian Ciucu și-a publicat raportul de activitate pe primul mandat. Ce investiții a făcut în Sectorul 6

Publicat: 22 10. 2024, 21:14
Sursa foto: Ciprian Ciucu / Facebook

Ciprian Ciucu (PNL), primarul Sectorului 6, și-a publicat raportul de activitate pe primul mandat. Acesta detaliază realizările administrației sale din ultimii patru ani în mai multe domenii, precum parcuri și zone verzi, educație, sănătate, servicii sociale, siguranța cetățeanului, protecția mediului, digitalizare și transparență.

Date din raportul de activitate al primarului Ciucu

Raportul de activitate al primarului Ciucu rezumă, la început, realizările administrației sale în cifre. Printre acestea se află: 15 unități de învățământ reabilitate, consolidate, modernizate, 250 de blocuri reabilitate termic, un parc amenajat pe locul unui morman de gunoi, o promenadă de 2,2 km amenajată pe Lacul Morii, aproape 442.000 mp de drumuri, alei și trotuare reabilitate, 378.000 mp de spațiu verde amenajat, 700 de locuri de parcare pentru biciclete înființate în 17 spații, 2.000 de camere video montate, peste 8.000 de locuri de parcare pentru mașini, 700 de locuri de parcare pentru biciclete.

Raportul de activitate al primarului Ciprian Ciucu - document integral

Ciprian Ciucu și-a început al doilea mandat de primar al Sectorului 6

Amintim că, marți, Ciprian Ciucu a fost învestit din nou primar al Sectorului 6. Acesta se află la al doilea mandat consecutiv. În cadrul unei ceremonii, liberalul a ținut să le mulțumească cetățenilor: „Aș vrea ca să mulțumesc foarte mult cetățenilor Sectorului 6 pentru faptul că mi-au acordat încredere pentru un nou mandat. De obicei, atunci când vorbim de orașe, nu neapărat de guverne, cu adevărat schimbarea poate să apară într-o comunitate dacă ai continuitate. Continuitatea este foarte importantă și s-a văzut că acolo unde au existat primari mai multe mandate, au avut continuitate, lucrurile s-au schimbat”.

La ceremonie a participat și Nicolae Ciucă. Liderul PNL l-a lăudat pe Ciprian Ciucu pentru că a găsit soluții la problemele comunității: „Proiectele pe care și le-a asumat, modalitatea în care a avut un dialog cu cetățenii și a înțeles care sunt nevoile, pentru că asta trebuie să facă un primar de sector sau un primar de localitate, să rezolve problemele cetățenilor și să facă în așa fel încât împreună cu ei să își asume obiectivele pe care oamenii le așteaptă de la administrația locală”.