Primarul Ciprian Ciucu, la deschiderea noului an școlar: Sectorul 6 a avut cele mai bune rezultate la învățătură din București. E un lucru care ne obligă, prin urmare construim școli noi chiar în acest moment

Primarul Ciprian Ciucu, la deschiderea noului an școlar: Sectorul 6 a avut cele mai bune rezultate la învățătură din București. E un lucru care ne obligă, prin urmare construim școli noi chiar în acest moment
Captură Video - Primăria Sectorului 6 / Facebook

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Școala Sfântul Andrei. Cu această ocazie, el a vorbit despre rezultatele la învățătură din Sectorul 6 și despre investițiile în școli pe care le-a făcut primăria și pe care le are în derulare. Totodată, acesta i-a felicitat pe elevi, profesori și părinți și le-a urat succes în noul an școlar.

Ciprian Ciucu, despre investițiile în școlile din Sectorul 6

„Suntem mulți care avem emoții azi, aici. Sunt unul dintre cei care are emoții. Mă bucur foarte mult să fim împreună azi, la deschiderea anului școlar. Vreau să vă spun că Școala Sf. Andrei e una dintre primele școli din Sectorul 6, top 3. Adică părinții care au copii aici pot ști cu siguranță că copii lor sunt pe mâini bune.

Sectorul 6 a avut cele mai bune rezultate la învățământ din București, suntem în primii 10 pe țară. Evident, acesta este în special meritul profesorilor, și al elevilor, și al părinților. Pe noi, administrație locală, acest rezultat excelent la învățătură în Sectorul 6 nu poate decât să ne oblige și tocmai de aceea am prioritizat educația și avem investiții în școli nu mai puțin de 400 de milioane de lei. Deci construim școli noi în acest moment, un exemplu fiind chiar aici, la Sf Andrei, unde avem o clădire nouă, așa încât să nu se mai învețe în trei schimburi.

Trebuie să aveți încredere că copiii dvs sunt în siguranță, am montat camere de luat vederi la toate școlile, și în interiori și în exterior.

Veți beneficia și anul acesta de programul „Școala de după școală”, inclusiv Școala Sf Andrei beneficiază de acest program. 26 de unități de învățământ din Sectorul 6 beneficiază și vom continua investițiile în educație inclusiv la Sf Andrei, să reabilităm sala de sport”, a declarat Ciprian Ciucu.

Primarul Sectorului 6 a ținut apoi să felicite încă o dată profesorii pentru rezultatele excelente și le-a urat succes elevilor.

Înregistrarea cu deschiderea anului școlar la Școala Sf Andrei poate fi urmărită AICI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi