Primarul Capitalei Nicușor Dan a semnat pentru candidatura Elenei Lasconi la alegerile prezidențiale

Primarul Capitalei Nicușor Dan a semnat pentru candidatura Elenei Lasconi la alegerile prezidențiale
Sursa Foto: Facebook/ Elena Lasconi

Nicușor Dan a semnat pentru candidatura Elenei Lasconi la alegerile prezidențiale. Președinta USR i-a mulțumit pentru sprijinul acordat la evenimentul de lansare a strângerii de semnături din București.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Elena Lasconi a detaliat și viziunea sa politică pentru România, în eventualitatea în care va câștiga președinția: o guvernare de dreapta „care să lucreze pentru cetățean și nu să pună cetățeanul să muncească doar pentru confortul unora”.

„Mulțumesc, Nicușor Dan, pentru semnătura pe care mi-ai acordat-o!
Și cu ajutorul acestei semnături vom putea arăta cum trebuie să fie următorul președinte al României, dar și ce propunem ca țara asta să aibă o guvernare de dreapta care să lucreze pentru cetățean și nu să pună cetățeanul să muncească doar pentru confortul unora.
Nicușor Dan nu este pentru mine doar fondatorul USR, doar un primar performant, care în ciuda multiplelor atacuri își face treaba cu multă dedicare, ci și omul care gândește la fel ca mine: dacă vrei să schimbi ceva, nu trebuie să lupți împotriva a ceva, ci pentru ceva.
Îmi doresc o Românie respectată, o Românie prosperă pentru toți, nu doar pentru unii, și voi face tot ce stă în puterile mele ca asta să se întâmple!”, a transmis Elena Lasconi. 
Urmăriți B1TV.ro și pe
`