Primarii din Caraș-Severin nu îl urmează pe Frunzăverde. Edilul din Băile Herculane: Nu toți împărtășesc opțiunea domnului președinte

Publicat: 28 03. 2012, 13:16
Foto: evz.ro

După apariția zvonurilor că primarii PDL din județul Caraș-Severin vor pleca din partid, ca să îl urmeze pe Sorin Frunzăverde în PNL, unii au mărturisit că nu împărtășesc această opțiune.

De exemplu, Nicușor Vasilescu, primarul PDL de la Băile Herculane, a declarat pentru Știrile B1 TV că va continua să activeze în PDL și că plecarea lui Frunzăverde s-ar putea să fie benefică.

”Nu voi pleca din PDL și sunt convins că mulți alți colegii mei îl vor face și mulți colegi ai mei din Caraș-Severin, primari. Eu am avut discuții cu mai mulți colegi și nu toți primarii împărtășesc această opțiune a domnului președinte” a spus primarul din Băile Herculane.

”O parte vor pleca și pot spune că poate e benefică această plecare” a mai spus Vasilescu precizând că imaginea lui Frunzăverde în cadrul județului Caraș-Severin este ușor diferită de cea de la centru.

Potrivit lui Vasilescu, Frunzăverde discuta cu PNL de doi ani de zile și într-un fel a fost astfel o ”voce a opoziției”.

De asemenea, primarul din Oțelul Roșu, Simion Iancu, a spus că nu dorește să plece din formațiune, indiferent de deciziile colegilor săi.

Discuțiile pe marginea unor lideri PDL care s-ar putea să îl urmeze pe Frunzăverde au apărut după ce fostul prim-vicepreședinte al PDL a declarat că e posibil ca un număr de lideri democrat- liberali să facă un gest similar.

Primarii din Caraș-Severin nu îl urmează pe Frunzăverde

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: ” />